DuPont Delrin®
Elke dag Duurzamer

Bij DuPont Dordrecht gaan we voor het beste. Sinds het allereerste begin, nu bijna zestig jaar geleden, werken we onafgebroken aan het verbeteren van onze producten. En ook zetten we alles op alles om Delrin® steeds duurzamer en met minder milieu-impact te produceren. Onze inspanningen en onze ambitie om verantwoord te opereren wordt gedragen op elk niveau. 

Duurzaamheid in de praktijk

Negen collega’s, een dwarsdoorsnede van onze organisatie, aan het woord over wat duurzaamheid voor hen in de praktijk betekent en hoe zij de toekomst voor zich zien.

Delrin® door de jaren heen

Door bewuste keuzes te maken, hebben we veel bereikt. Maar we zijn er nog niet, goed kan altijd beter. Het doel is een volledig duurzame operatie. In onderstaande tijdlijn zie je waar we samen naartoe werken.

Welke duurzame bijdrages doen we nog meer?

De productie van duurzame Delrin®

Zo wekken wij energie op uit restproducten

Hoe voorkomen wij met 5S verspilling?

Dordrecht blijft warm dankzij DuPont

Met goede ideeën komen we verder
Vincent Neven, procesoperator bij Dupont Delrin® Finishing

Net als elke andere industrie, staat ook DuPont voor een complexe uitdaging. Door de groeiende wereldbevolking zal de vraag naar industriële producten alleen nog maar toenemen, en tegelijkertijd mag die grotere productie steeds minder impact hebben op de leefomgeving. Het lijkt een onoverbrugbare tegenstelling, maar voor Vincent Neven, procesoperator bij Dupont Delrin® Finishing, is het de enige weg vooruit. Lees meer