De nieuwe editie van Dupont Inzicht staat online, met als thema ‘’Elke dag duurzamer‘’

De noodzaak ervan komt dagelijks langs in allerlei media en heel veel mensen en organisaties zijn er druk mee bezig: duurzaamheid. Het is ook het thema van deze DuPont Inzicht. Binnen DuPont is duurzaamheid een essentieel element in onze kernwaarden, al meer dan een halve eeuw. Sinds we in 1962 de poorten openden van onze vestiging in Dordrecht zijn we altijd, bij alles wat we doen en maken, met de toekomst bezig. Dat vertaalt zich in 24/7 veilig en verantwoord werken om mens en milieu maximaal te beschermen. In het investeren in nieuwe kennis en in het uitvinden van innovatieve
processen en technologieën, zoals onze biologische waterzuivering en unieke oven.

In partnerschappen, zoals met HVC. In het steeds weer verder verlagen van ons energieverbruik
en in het gebruiken van hernieuwbare bronnen, zoals sinds dit jaar stroom uit windenergie. Het betekent ook dat we steeds weer nieuwe producten ontwikkelen die onze klanten helpen duurzamer te produceren en werken, zoals onze prijswinnende Delrin® Renewable Attributed.

In deze uitgave van DuPont Inzicht leest u hier meer over. Daarnaast behandelen we een technisch wonder, vertellen we meer over de  Watertank voor moestuin De Terp en gaan we in op het thema  ‘Betere kwaliteit van leven’. 

Lees de nieuwsbrief hier