De nieuwe editie van Dupont Inzicht staat online, met als thema ‘’Veiligheid, Gezondheid en Milieu in 2019''

U, wij, met elkaar maken we een bijzondere tijd door. Een tijd waarin het coronavirus wereldwijd een hoge menselijke en maatschappelijke tol heeft geëist en het einde lijkt nog niet in zicht. Maar ook een
tijd waarin we meer dan ooit beseffen hoe essentieel gezondheid en veiligheid zijn en hoe belangrijk het is dat we daarvoor onze krachten bundelen.

Dupont wil een goede buur zijn en een sterk onderdeel blijven van de samenleving rondom de fabriek in Dordrecht. Dit willen we graag ook zichtbaar maken. Deze nieuwsbrief gaat dieper in op de afgelopen periode.  

In deze uitgave  geven we inzicht in onze prestaties op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu in 2019. Het was in veel opzichten een goed jaar, maar we gaan niet tevreden achteroverleunen. We hebben ambitieuze duurzaamheidsdoelen en blijven streven naar nul emissie, nul letsel en nul incidenten. Daarnaast behandelen we de onderhoudsstop in tijden van corona en praten we over maximale bescherming. 

DuPont hoopt dat deze editie van DuPont Inzicht u weer een beter beeld geeft van ons bedrijf. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met ons via 078 621 94 00 of laat een bericht achter via het contactformulier.