DuPont  Dordrecht

Lidmaatschap en organisaties

Delrin acetal homopolymer logo

Waar vind je onze vestigingen

Als bedrijf zijn we wereldwijd een TEAM.  Met vestigingen in Amerika, Europa en Azië. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Wilmington,Delaware USA. Klik op onderstaande link voor meer informatie.   

6 Da Vinci College Dordrecht

Onze samenwerking met Da Vinci college

Delrin in Dordrecht is een erkend leerbedrijf. Daarom werken we nauw samen met het da Vinci collge. 
Als operator C kan je bij ons werkervaring opdoen. Werk je zelfstandig in ploeg- of teamverband. Waarbij iedereen volgens de werk-, milieu- en veiligheidsvoorschriften werkt. Delrin organiseerd één keer per jaar een snuffeldag voor leerlingen die de opleiding voor operator C volgen. Daarnaast verzorgen we ook gastlessen, met verhalen uit de praktijk. Voor meer informatie over de opleiding Operator C, klik op onderstaande linken.  

Vnci1

VNCI

De chemische industrie is onmisbaar. Er gaat geen dag voorbij of je bent wel honderd keer in contact met chemie geweest. Het is werkelijk overal. In je bril, je scheermesje, het dashboard van je auto, de pen waarmee je schrijft, je mobiele telefoon, je kleding, de verpakking van je eten en ga zo maar door. De chemie is een van de pijlers die moet bijdragen aan de verduurzaming en vergroening van de maatschappij. Daarom zijn we als Delrin lid van de Vereniging van de Nederlandse Chemische Industrie (VNCI)

Hoge school rotterdam 1

Chemie Hoge School Rotterdam

Als derde jaars student Chemie kun je bij Delrin in Dordrecht stage lopen. Je kunt volleg meedraaien en zelfstandig taken oppakken. Meer informatie over verschillende opleidingen vind je door op onderstaande link te klikken.